Muzeul de Pânze şi Poveşti. Mândra. Ţara Făgăraşului. Transilvania. România - în primul rând un concept! Un muzeu-proiect virtual, cu aplicații reale! In regim pop up event (in diverse locuri) De regula ne gasiti permanent online si in l Mandra in vacantele copiilor - care sunt principalii beneficiari ai acestui proiect educational! Colecţii de pânze și poveşti, evenimente, expozitii, tabere de creaţie, atelierele - şezătoare Mândra Chic - proiect social , suveniruri, atelierele de restaurare şi de joacă, itinerarii cultural-gastronomice, oameni faini, timp încremenit în loc, Suveica Mamei Ruţa care colindă prin lume. Un proiect inițiat și coordonat de Alina Zară.

20110816

Muzeul de Pânze şi Poveşti - lansare în Cetatea Făgăraşului
Am ales să lansăm proiectul nostru cu Muzeul de Pânze şi Poveşti la mijlocul lui august 2011, în Cetatea Făgăraşului. Am mobilizat întreaga echipă (de la cel mai mic la cel mai mare) şi, în straie de sărbătoare, ne-am instalat în curtea interioară a uneia dintre cele mai bine conservate cetăţi din Europa. Locul în care a început povestea lui Dracula... şi, iată, şi a noastră:)

Cu pânze, cu atelierul de creaţie, cu şezătoarea bătrânelor, cu siropuri şi dulceţuri, cu pită de casă şi plăcinte, cu expo foto şi impresii ale călătoriei suveicii noastre prin lume, cu flori de câmp, cu degustări şi cu poveşti... plus echipa de la Genuine.ro şi Edi Enache (foto)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu